Din redovisningsbyrå i Huddinge

Tid är pengar brukar man säga och vi kan bara hålla med. Du som driver eget ska inte behöva tänka på hur du ska bokföra fakturor, kvitton och inköp till företaget. Vi vill lätta på bördan och låta dig fokusera på det du gör bäst, att driva ditt företag framåt och öka lönsamheten.

Vi rekommenderar att du anlitar en redovisningsbyrå som ligger i närheten, det underlättar båda för dig och för oss. Kontakten blir snabbare, enklare och framför allt mer personlig. Att kunna snabbt boka in ett möte och träffas är något vi värderar otroligt mycket. Vi har levererat redovisningstjänster i Huddinge sedan flera år tillbaka och kan stolt säga att vi har många nöjda kunder som fortfarande är med oss idag.

Våra tjänster

Som din lokala bokföringsbyrå i Huddinge kan vi hjälpa dig med flera olika tjänster. Bland annat löpande bokföring, fakturering, avstämningar, rapportering, årsredovisning med mera. Vi är självfallet flexibla och det är du som bestämmer vad du vill betala för och hur ofta, tillsammans tar vi fram den perfekta lösningen för dig.

Den personliga redovisnignsbyrån. Vi erbjuder allt inom redovisning och bokföring till väldigt förmånliga priser.