Detaljerad redovisning

På Simsons Redovisningsbyrå vill vi kunna erbjuda ditt aktiebolag en så detaljerad redovisning som möjligt. Våra redovisningskonsulter har flera års erfarenhet av att arbeta med redovisning för aktiebolag.

Beroende på er verksamhets behov kan vi sätta samman ett paket med tjänster som är lönsamma för båda parter. För oss är det viktigt att ni kan välja vilka tjänster ni behöver och att ni inte ska betala för tjänster som inte behövs. Vi erbjuder även tjänster inom:

  • Nyckeltal
  • Budget & likviditetsplanering
  • K2/k3
  • Årsbokslut & årsredovisning
  • Uppföljning

Extern hjälp

Att anlita en redovisningsbyrå som sköter redovisningen kan vara lönsam för verksamheten på flera olika sätt. Genom att anlita en redovisningsbyrå får ni hjälp att alla lagar och regler följs korrekt och alla nödvändiga underlag kommer tas fram till skatteredovisningen. Hos oss på Simsons Redovisningsbyrå tar vi varje månad fram rapporter över den gångna perioden där vi snabbt kommunicerar och ger feedback om det skulle komma upp något frågetecken.

Vid räkenskapsårets slut kan vi även hjälpa er med bokslut och årsredovisning som ni sedan bara behöver se över och godkänna innan vi skickar in det till Bolagsverket. I ett aktiebolag ansvarar styrelsen för att redovisningen sker korrekt, genom att anlita en redovisningsbyrå att hjälpa er med redovisningen behöver ni inte vara oroliga att något har missats eller gjorts fel i redovisningen som oftast framkommer när revisionen genomförs av revisorn.

Personligt engagemang

På Simsons redovisningsbyrå arbetar vi alltid för att få en så god relation med våra kunder som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, kommunikation och bemötande med våra kunder. För oss är det viktigt att kunna erbjuda stöd gällande frågor som berör verksamhetens ekonomi och utveckling.

Tillsammans kan vi boka in ett möte där vi går igenom verksamheten och ser över eventuella förbättringar som kan optimera processer och hjälpa företaget framåt. Vi erbjuder även rådgivning vid förvärv av andra företag där vi kan hjälpa er se över den ekonomiska aspekten.

Vårt mål är att göra er redovisning så enkel och effektiv som mögligt som möjligt. Låt oss hjälpa ert aktiebolag ta nästa steg. Hör av er till oss så kan vi diskutera närmare hur våra tjänster bäst kan hjälpa er verksamhet.


Boka möte

Den personliga redovisningsbyrån. Vi erbjuder allt inom redovisning och bokföring.