Få hjälp med bokföring

Behöver ert företag hjälp med löpande bokföring? Lämna över bokföringsarbetet till oss på Simsons Redovisningsbyrå AB in Stockholm. Vi hjälper er hålla koll på siffrorna så ni får mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten. Våra redovisningskonsulter har bred kompetens inom löpande bokföring och har arbetat med bokföring i flera olika företagsformer.

Simsons Redovisningsbyrå AB får ni alltid skräddarsydda lösningar anpassade till era individuella behov till förmånliga priser. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom bokföring.

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsfakturor
  • Lönehantering
  • Hantering av inventarier
  • Moms & skattedeklarationer
  • Betalningar & avstämningar
  • Månadsbokslut

Om du vill sköta delar av bokföringen själv eller känner att någon tjänst är onödig kan vi tillsammans ta fram en plan för just dig. För oss är det viktigt att du själv ska kunna bestämma vad du vill har hjälp med och inte behöva betala för onödiga tjänster.

Löpande bokföring förklarat

Låt oss förklara närmare hur din löpande bokföring kommer ske. Med löpande bokföring så bokför du alla affärshändelser i kronologisk ordning, allt efter som de sker. Till varje affärshändelse måste du också ha en verifikation, detta kan vara ett kvitto eller faktura som bevisar att händelsen har ägt rum. Som företagare ska man följa god redovisningssed, vilket betyder att alla kontanta in och utbetalningar ska bokföras nästkommande arbetsdag.

Det finns två olika sätt som du kan sköta din löpande bokföring på. Detta är kontantmetoden eller fakturametoden. Kontantmetoden kan du välja om din nettoomsättning inte överstiger 3 miljoner kr och du bokför då det datum du får betalt. Med fakturametoden bokför du istället två gånger, en gång när du får fakturan och en gång när den är betald. Har du några frågor eller funderingar om löpande bokföring är det bara att höra av dig till oss. Vi finns alltid här för att svara på frågor och se vilken metod som skulle passa din verksamhet bäst.

Snabb feedback och kommunikation

Vi vill alltid kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt med deras bokföring. Vi lägger därför mycket vikt vid personligt bemötande, snabb feedback och god kommunikation. Varje månad får ni rapporter från oss som sammanställer den gångna perioden där ni kan komma med frågor eller få rådgivning gällande resultatet. Vårt mål är att alltid finnas där och ge råd gällande ert företagets utveckling.

Kontakta oss så kan vi boka in ett möte där vi kan diskutera hur vi på bästa sätt kan hjälpa er med bokföringen!


Boka Möte

Den personliga redovisningsbyrån. Vi erbjuder allt inom redovisning och bokföring till väldigt förmånliga priser.