08-12 14 70 71 info@srvb.se

Om oss

Den korta men framgångsrika historian om vårt företag.

Historian om vår redovisningsbyrå

Simsons Redovisningsbyrå grundades år 2012 i Tyresö. Nu har företaget vuxit expotentiellt och ombildats till AB och har kunder över hela Sverige. Vår passion för service och viljan att verkligen göra det bästa för vår kund är det som har tagit oss så långt. Med vår flera års erfarenhet inom ekonomi och finans vet vi att vi har kunskapen som kommer ta ditt företag till nästa steg.

Vision och mål

På Simsons Redovisningsbyrå AB har vi ett mål, att du som kund ska kunna maximera vinsten ditt företag gör. Vi vill göra den ekonomiska aspekten i ditt företagande enkel och bekymmerfri. Vi ser alltid till att uppbehålla en personlig kontakt med våra kunder, något vi anser vara otroligt viktigt för ett lyckat samarbete.

Vi som driver Simsons Redovisningsbyrå AB

Simson Ferizaj
Grundare

073-508 04 52
simson@srvb.se

Jag är grundaren av Simsons Redovisningsbyrå. Min ekonomiska karriär började på Luleås universitet där jag studerade ekonomi, tog magisterexamen år 2007. Efter universitetet började jag jobba som kreditbedömare på Dagens Nyheter. Det varade i ca ett år innan jag blev anställd på R3 revisionsbyrå i Stockholm. Efter fyra år kände jag att det var dags att starta min egna redovisningsbyrå. Jag sa upp mig och startade Simsons Redovisningsbyrå AB.

Kontaktuppgifter

Simsons Redovisningsbyrå AB

Handenterminalen 4, plan 9
136 40 Handen

08-12 14 70 71

Hitta hit

Simsons Redovisningsbyrå AB