Fri redovisningskonsult i Stockholm

Våra redovisningskonsulter på Simsons Redovisningsbyrå AB Stockholm Vasastan självständigt biträder externa uppdragsgivare med mer än ett decennium erfarenhet av redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, beskattning och företagande. Omfattningen i våra arbetsuppgifter kan variera från att biträda en större eller mindre organisation med delar av bokföringen eller avstämningar av konton till att helt sköta all löpande redovisning, göra årsbokslut och årsredovisning, sköta löner och betalningar samt hantera kontakter med myndigheter. Vi har samarbete med alla olika bolagsformer så som AB, EF,HB samt olika föreningsformer. Konsulterna på Simsonsredovisningsbyrå är auktoriserade redovisningskonsult. En Auktoriserad Redovisningskonsult genomgår kvalitetsuppföljning (SRF konsulterna) eller blir kvalitetskontrollerad (FAR) minst vart 6:e år samt genomgår löpande vidareutbildning.

För att erhålla auktorisation krävs teoretiska kunskaper inom redovisning, beskattning samt viss juridik motsvarande akademisk nivå samt krävs minst 3 års praktisk erfarenhet av arbete som redovisningskonsult. Våra konsulter har fler år erfarenhet inom redovisning samt kunskap inom dom ledande branscherna med gediget engagemang för att underlätta ert företagande och fokus för mer lönsamma mål.

Redovisningskonsult som ger konsultation till en kund

Konsulterna på Simsons redovisningsbyrå AB i Stockholm är delaktiga och har mycket god insyn i kundföretagets ekonomi och är därmed företagarens naturliga ekonomiska rådgivare i frågor som rör ekonomi, administration och företagande samt kan också arbeta med affärsrådgivning som är mer inriktad på styrning och förslag avseende strategiska beslut i kundföretagen.

Redovisningskonsulter:

Simsons-Redovisningsbyra-AB in Vasastan Stockholm

Jag är grundare av Simsons Redovisningsbyrå AB. Min ekonomiska karriär började på Luleå universitet, där jag studerade ekonomi, tog en masterexamen 2007. Efter universitetet började jag jobba som kreditbedömare på Dagens Nyheter. Det varade i ungefär ett år innan jag blev anställd på R3 redovisningsbyrå i Stockholm. Efter fyra år kände jag att det var dags att starta Redovisingsbyrå med personlig engagemangen. Med passion till service och engagemang startade jag min resa på Simsons Redovisingsbyrå AB.

Simson Ferizaj

Director

Hajir - Redovisningskonsult i Stockholm

Hajir har omfattande kunskaper inom löpande bokföringredovisning samt bokslut. Han har tillhandahållit redovisnings tjänster inom företaget i flera år till olika bolagsformer. Han har kunskaper i svenska, engelska och persiska vilket gör att han kan konsultera kunder på engelska, svenska eller persiska.

Hajir Attari

Advisory

Konsulterna på SRVB arbetar enligt Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Detta är ett regelverk som syftar till att uppnå hög kvalitet på redovisning och rapportering. När kraven är uppfylld genomför vi nästa steg inom redovisningen och upprättar en rapport om årsbokslutet eller årsredovisningen till uppdragsgivaren / kundföretaget.

accounting and bookkeeping services in Vasastan Stockholm for small businesses video tutorial

Simsons Redovisningsbyrå AB har varit en fantastisk samarbetspartner för oss och jag personligen kan inte vara mer tacksam .

Simsons redovisningsbyrå AB mitt i charmiga Vasastan, Stockholm, Sweden som finns i kundområdet! Pålitlig och kunnig! Jag rekommenderar Simson för allt som har med redovisning, bokföring, löner, årsredovisningar, tips och råd för att driva företag!

Laura Park

Founder – Abstract