Redovisningskonsulter:

Simsons-Redovisningsbyra-AB in Vasastan Stockholm

Jag är grundare av Simsons Redovisningsbyrå AB. Min ekonomiska karriär började på Luleå universitet, där jag studerade ekonomi, tog en masterexamen 2007. Efter universitetet började jag jobba som kreditbedömare på Dagens Nyheter. Det varade i ungefär ett år innan jag blev anställd på R3 redovisningsbyrå i Stockholm. Efter fyra år kände jag att det var dags att starta Redovisingsbyrå med personlig engagemangen. Med passion till service och engagemang startade jag min resa på Simsons Redovisingsbyrå AB.

Simson Ferizaj

Director

Hajir - Accounting consultant

Hajir har omfattande kunskaper inom löpande bokföringredovisning samt bokslut. Han har tillhandahållit redovisnings tjänster inom företaget i flera år till olika bolagsformer. Han har kunskaper i svenska, engelska och persiska vilket gör att han kan konsultera kunder på engelska, svenska eller persiska.

Hajir Attari

Advisory

accounting and bookkeeping services in Vasastan Stockholm for small businesses video tutorial

Simsons Redovisningsbyrå AB har varit en fantastisk samarbetspartner för oss och jag personligen kan inte vara mer tacksam .

Simsons redovisningsbyrå AB mitt i charmiga Vasastan, Stockholm, Sweden som finns i kundområdet! Pålitlig och kunnig! Jag rekommenderar Simson för allt som har med redovisning, bokföring, löner, årsredovisningar, tips och råd för att driva företag!

Laura Park

Founder – Abstract