Bokföring Enskild Firma

Låt oss avlasta dig så du kan utveckla din enskilda firma. Våra bokföringstjänster är prisvärda och inkluderar allt du behöver.

Få hjälp med bokföring

Alla som har en enskild firma, eller enskild näringsidkare som det också heter, är enligt lag bokföringsskyldiga. Om man inte har erfarenhet sedan tidigare av bokföring kan det kännas både krångligt och tidskrävande att bokföra. Det kan också vara svårt att veta vilket bokföringsprogram som skulle passa din verksamhet bäst. Här kan vi på Simsons Redovisningsbyrå hjälpa dig med enskild firma att sköta bokföringen.

På Simsons Redovisningsbyrå erbjuder vi bokföringstjänster för dig med enskild firma. Vi arbetar alltid för att möta din individuella behov och ta fram lösningar som passar båda parter. Beroende på vilka behov ni finner inom bokföringen kan vi ta fram en skräddarsydd lösning som är anpassad just för eran företag.

Att du som kund ska kunna själv välja vilken eller vilka tjänster du vill ha hjälp med är väldigt viktigt för oss. Det kan vara att vi sköter bokföringen medan du fortsätter att sköta faktureringen eller så kan vi ta över hela bokföringen för att du ska få mer tid och underlätta ditt arbete och kunna fokusera mer på ditt företaget.

Vi erbjuder:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsfakturor
  • Lönehantering
  • Hantering av inventarier
  • Moms & skattedeklarationer
  • Betalningar & avstämningar
  • Månadsbokslut

Vi hjälper dig hålla koll

Inom bokföring finns det många lagar och regler att hålla koll på. Vi finns då här för att hjälpa dig och ge råd i alla situationer. Vi tar fram ekonomiska rapporter som kommer hjälpa dig hålla koll på företagets ekonomiska situation.

Om du väljer att sköta delar av bokföringen själv finns vi där som stöd för att ge råd gällande hur vissa delar ska bokföras och vilka regler som gäller. När man startar en enskild firma kan det till en början vara svårt att veta vad som ska bokföras på firman och vad som är personliga utgifter. En bra grundregel i sådana situationer är att tänka är att det alltid ska bokföras om det är något som behövs för att man ska kunna driva företaget. Säg att du har en firma där du säljer ved, köper du då en motorsåg för att kunna såga veden måste motorsågen tas upp och bokföras.

Spara både tid och pengar

När man sköter allt själv i en enskild firma känns det alltid som om det inte finns tillräckligt med tid till allt som behövs göras. Vi vill därför kunna erbjuda kompletta tjänster så du kan spara både tid och pengar.

Allt eftersom din verksamhet växer kan vi lägga till ytterligare tjänster för att möta företagets utveckling och behov. Varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi diskutera närmare vilka bokföringstjänster dina firma är i behov av och hur vi bäst kan hjälpa er.

Den personliga redovisningsbyrån. Vi erbjuder allt inom redovisning och bokföring.